Συστήματα και Οργανα Κτιριακών Αυτοματισμών

 
Εταιρεία
Νέα/Ανακοινώσεις

Η COVAX είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία η οποία παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας με στόχο την παρακολούθηση και τον έλεγχο λειτουργίας κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Με απόλυτη εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία στα συστήματα κτιριακών αυτοματισμών παρέχει λύσεις που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών της σε κάθε εφαρμογή.

Η επιστημονική κατάρτιση και η άμεση ανταπόκριση των συνεργατών της την καθιστά ευέλικτη, ανταγωνιστική, αξιόπιστη και αποτελεσματική.

Ο μεγάλος αριθμός των έργων της και το κύρος των πελατών της την έχουν καθιερώσει στον χώρο και αποτελούν εγγύηση για αυτούς που αναζητούν έξυπνες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Η επιτυχία της οφείλεται στην διαρκή ενημέρωση με σκοπό την προσφορά των βέλτιστων λύσεων τελευταίας τεχνολογίας. Με την πεποίθηση ότι η βελτίωση και η εξέλιξη είναι ο μόνος τρόπος για πρόοδο και ευημερία δεσμεύεται και προσφέρει λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των οργάνων αυτοματισμού και συστημάτων ελέγχου (BMS, Access Control, Πυρανίχνευσης) της Honeywell.

Η δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και στο εξωτερικό.

 

22/06/2015

Ισολογισμς 2014

02/05/2015

Συστματα Πυρανχνευσης ESSER. Η εταιρεα μας διεθτει πλον στην Ελληνικ αγορ τα συστματα πυρανχνευσης της ESSER. Περιλαμβνεται πλρης σειρ συμβατικν και διευθυνσιοδοτομενων πινκων και αισθητηρων κατλληλα για μικρο, μεσαου και μεγλου μεγθους κτρια.
Δετε τον Κατλογο

02/04/2015

Συστματα Public Address ESSER. Ξεκνησε η διθεση των συστημτων public address της ESSER απ την COVAX. Περιλαμβνονται λσεις για μικρ μεσαου και μεγλου μεγθους κτρια.
Δετε τον Κατλογο
Περισσότερα
©2005 COVAX Ltd.
Top