Συστήματα και Οργανα Κτιριακών Αυτοματισμών

Το νέο πρόγραμμα παρακολούθησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων SymmetrE της Honeywell χρησιμοποιείται πλέον αποκλειστικά από την εταιρεία μας σε όλες τις νέες μας εγκαταστάσεις.

Το SymmetrE αποτελεί βασική καινοτομία στον χώρο των προγραμμάτων παρακολούθησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά φιλικότητας και ευχρηστίας και υποστηρίζοντας μια νέα πλατφόρμα ανοικτής επικοινωνίας. Περιλαμβάνει έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης, μέσω του οποίου ο χειριστής διαθέτει όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την παρακολούθηση και έλεγχο του συστήματος. Η συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών γίνεται μέσω ενσωματωμένων σελίδων που υποστηρίζουν δυναμικές γραφικές απεικονίσεις με δυνατότητα απεικόνισης σε περιβάλλον Intranet και Internet.

Η ανοικτή πλατφόρμα επικοινωνίας επιτρέπει την κεντρική παρακολούθηση συστημάτων Access Control, Πυρανίχνευσης και BMS από κοινό σταθμό εργασίας. Επίσης η ενσωμάτωση συστημάτων άλλων κατασκευαστών γίνεται χωρίς επιπλέον απαιτήσεις σε κάρτες επικοινωνίας και μεταφραστές πρωτοκόλλου. Υποστηρίζονται όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως BackNet, Lonworks και ModBus.

Eχοντας ήδη ολοκληρώσει περισσότερες από 15 εγκαταστάσεις μέσα σε 18 μήνες από την κυκλοφορία του, διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για την παραμετροποίηση των λειτουργίων του προγράμματος στις ανάγκες κάθε εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαφημιστικό φυλλάδιο του SymmetrE.


 
SymmetrE  

©2005 COVAX Ltd.
Top